Training? Tuurlijk!

Voor tennislessen werkt TV Huijbergen sinds 2017 nauw samen met Vitasports.

Vitasports Tennisschool verzorgt al jaren uiteenlopende tennistrainingen. Zowel voor beginners als gevorderden. Misschien wil je eerst eens ontdekken of tennis iets voor je is, of wil je je rackets weer eens afstoffen en de draad opnieuw oppakken. Het kan allemaal, alle niveaus kunnen bij ons terecht! We zorgen ervoor dat het trainingsplan goed aansluit op jouw niveau en wensen. Onze tennisleraren zijn uiteraard KNLTB-gecertificeerd en hebben extra oog voor fysieke aandachtspunten. Vitasports is gecertificeerd partner van de KNLTB en werkt hierdoor nauw samen met een uitgebreid netwerk van gecertificeerde tennisscholen! 

INSCHRIJVEN

Je kan inschrijven voor privétraining en groepstrainingen voor zowel jeugd als senioren.  In de wintermaanden kun je werken aan je tennisconditie met Fit4Tennis, een gevarieerd trainingsprogramma van 10 weken waarmee je een aanloop neemt naar de het nieuwe tennisseizoen. Naast de clubtrainingen is er speciaal voor de tennistalenten uit de regio het Performance Center, waar een aanvullende trainingsaanpak wordt geboden, zowel fysiek als mentaal.

Pluspunten tennisschool:
* tennisactiviteiten op maat
* inloopspreekuren fysiotherapie
* fysieke trainingen

Klik HIER voor meer informatie over de diverse lesvormen en tarieven bij TV Huijbergen of schrijf je direct in via DEZE LINK.

EERST KENNISMAKEN MET TENNIS?

Dat kan ook. Voor kinderen worden tweemaal per jaar een 'Maak Kennis met Tennis' reeks georganiseerd, zo kunnen kinderen in vier lessen kennismaken met de tennissport. Bent u 18 jaar en ouder en geïnteresseerd in een proefles? Stuurt u dan zeker een e-mail naar [email protected] onder vermelding van uw naam, leeftijd, tenniservaring en telefoonnummer. Dan nemen we spoedig contact met u op om een proefles in te plannen.