Training? Tuurlijk!

Voor tennislessen werkt TV Huijbergen sinds 2017 nauw samen met Vitasports.

Vitasports Tennisschool verzorgt al jaren uiteenlopende tennistrainingen. Zowel voor beginners als gevorderden. Misschien wil je eerst eens ontdekken of tennis iets voor je is, of wil je je rackets weer eens afstoffen en de draad opnieuw oppakken. Het kan allemaal, alle niveaus kunnen bij ons terecht! We zorgen ervoor dat het trainingsplan goed aansluit op jouw niveau en wensen. Onze tennisleraren zijn uiteraard KNLTB-gecertificeerd en hebben extra oog voor fysieke aandachtspunten. Sinds kort is Vitasports zelfs gecertificeerd partner van de KNLTB en werkt vanaf september 2018 samen met een uitgebreid netwerk van gecertificeerde tennisscholen! (klik HIER voor het persbericht)

INSCHRIJVEN

Je kan inschrijven voor privétraining en groepstrainingen voor zowel jeugd als senioren.  In de wintermaanden kun je werken aan je tennisconditie met Fit4Tennis, een gevarieerd trainingsprogramma van 10 weken waarmee je een aanloop neemt naar de het nieuwe tennisseizoen. Naast de clubtrainingen is er speciaal voor de tennistalenten uit de regio het Performance Center, waar een aanvullende trainingsaanpak wordt geboden, zowel fysiek als mentaal.

Pluspunten tennisschool:
* tennisactiviteiten op maat
* inloopspreekuren fysiotherapie
* fysieke trainingen

Klik HIER voor meer informatie over de diverse lesvormen en tarieven bij TV Huijbergen of schrijf je direct in via DEZE LINK.

SPECIAAL KENNISMAKINGSAANBOD

Speciaal voor nieuwe leden zonder enige tenniservaring heeft Vitasports in samenwerking met TV Huijbergen een zeer aantrekkelijk starterspakket samengesteld. Een starterspakket omvat:

* 10 trainingen á 45 minuten per training
* groep van maximaal 4 (bij senioren) of 6 (bij jeugd t/m 10 jaar)
* 1 jaar lidmaatschap TV Huijbergen
* tennisracket

Kijk HIER voor meer details en de prijzen of neem direct contact op via 076-8874131 of [email protected]. De inschrijving hiervoor start medio februari en lessen starten omstreeks half april.