Training? Tuurlijk!

Voor tennislessen werkt TV Huijbergen sinds 2017 nauw samen met Vitasports.

Vanaf het seizoen 2018 zullen de lessen gegeven worden door Patrick Nooijens. Patrick is geen kleine jongen in deze regio in de tenniswereld en wij zijn dan ook wel behoorlijk trots dat hij les wil gaan geven in Huijbergen. Hieronder kort een bericht en introductie van onze nieuwe trainer:

Beste leden van TV Huijbergen,

Via deze weg wil ik me introduceren bij jullie vereniging TV Huijbergen. Mijn naam is Patrick Nooijens, woonachtig in Etten-Leur, relatie met Angela, vader van 2 zonen Stijn en Eros. Vanaf 1991 fulltime werkzaam als tennisleraar bij verschillende verenigingen zowel in Nederland als Belgie. De clubs waar ik mijn lessen verzorgd heb TV Prinsenbeek, TV Eegedima Tholen, TV Steenbergen, TV Pagnevaart Hoeven, in Belgie bij TC Gym, TC Snauwaert en heden TC Park Brasschaat.

Via Vitasport ben ik benaderd om bij jullie tennisclub de lessen te komen verzorgen vanaf het voorjaar waar ik heel veel zin in heb. We starten met het schooltennisproject in februari en een opendag zal spoedig volgen, waarbij ik jullie graag uitnodig om hierbij aanwezig te zijn bij een clinic die door Vitasport en mij zal worden verzorgd.

Sportieve groet Patrick Nooijens

Vitasports Tennisschool verzorgt al jaren uiteenlopende tennistrainingen. Zowel voor beginners als gevorderden. Misschien wil je eerst eens ontdekken of tennis iets voor je is, of wil je je rackets weer eens afstoffen en de draad opnieuw oppakken. Het kan allemaal, alle niveaus kunnen bij ons terecht! We zorgen ervoor dat het trainingsplan goed aansluit op jouw niveau en wensen. Onze tennisleraren zijn uiteraard KNLTB-gecertificeerd en hebben extra oog voor fysieke aandachtspunten. Sinds kort is Vitasports zelfs gecertificeerd partner van de KNLTB en werkt vanaf september 2018 samen met een uitgebreid netwerk van gecertificeerde tennisscholen! (klik HIER voor het persbericht)

INSCHRIJVEN

Je kan inschrijven voor privétraining en groepstrainingen voor zowel jeugd als senioren.  In de wintermaanden kun je werken aan je tennisconditie met Fit4Tennis, een gevarieerd trainingsprogramma van 10 weken waarmee je een aanloop neemt naar de het nieuwe tennisseizoen. Naast de clubtrainingen is er speciaal voor de tennistalenten uit de regio het Performance Center, waar een aanvullende trainingsaanpak wordt geboden, zowel fysiek als mentaal.

Pluspunten tennisschool:
* tennisactiviteiten op maat
* inloopspreekuren fysiotherapie
* fysieke trainingen

Klik HIER voor meer informatie over de diverse lesvormen en tarieven bij TV Huijbergen of schrijf je direct in via DEZE LINK.

LES ‘SUBSIDIE’ VOOR DE JEUGD

Als vereniging hebben wij de jeugd hoog in het vaandel staan. Niet voor niets bestaat bijna 30% van ons ledenbestand uit jeugd. Om jeugdleden en aankomende jeugdleden (en hun ouders/verzorgers) te stimuleren om les te nemen, hebben wij het extra aantrekkelijk gemaakt. Elk jeugdlid krijgt van ons een korting van € 25,00 op het gekozen lespakket. Deze subsidie is reeds inbegrepen in de getoonde prijzen.

SPECIAAL KENNISMAKINGSAANBOD

Speciaal voor nieuwe leden zonder enige tenniservaring heeft Vitasports in samenwerking met TV Huijbergen een zeer aantrekkelijk starterspakket samengesteld. Een starterspakket omvat:

* 10 trainingen á 45 minuten per training
* groep van maximaal 4 (bij senioren) of 6 (bij jeugd t/m 10 jaar)
* 1 jaar lidmaatschap TV Huijbergen
* tennisracket

Kijk HIER voor meer details en de prijzen of neem direct contact op via 076-8874131 of [email protected]. De inschrijving hiervoor start medio februari en lessen starten omstreeks half april.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0164 642 623

T.V. Huijbergen

Waterdrieblad 1/a
4635 BP Huijbergen