Privacy policy

TV Huijbergen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. TV Huijbergen houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.  Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit privacy policy;
  • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als TV Huijbergen zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens.

Verwerking van persoonsgegevens van leden

Persoonsgegevens van leden worden door TV Huijbergen verwerkt ten behoeve van de volgende doelstellingen:

  • Administratieve doeleinden;
  • Communicatie over activiteiten en/of uitnodigingen.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • Het overeengekomen lidmaatschap.

Voor de bovenstaande doelstellingen kan TV Huijbergen de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Achternaam;
  • Voorletter(s);
  • Voornaam;
  • Roepnaam;
  • Geslacht;
  • Geboortedatum;
  • Adres;
  • Postcode;
  • Woonplaats;
  • Land;
  • (Zakelijk) Telefoonnummer;
  • (Zakelijk) Mobiel nummer;
  • (Zakelijk) E-mailadres;
  • IBAN;
  • Naam rekeninghouder;
  • Afkoping bardienstplicht;
  • Bondsnummer;
  • Speelsterkte enkel/dubbel.

Verstrekking aan derden

TV Huijbergen kan uw persoonsgegevens  aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Zo maakt TV Huijbergen gebruik van een derde partij voor:

  • Het onderhouden van administratieve doeleinden (e-Captain);
  • Het verzorgen van tennislessen en activiteiten voor de jeugd (Vitasports);
  • Het gebruik kunnen maken van de diensten van de KNLTB, zoals tennispasje, competitie en toernooien.

TV Huijbergen geeft nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee wij geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen.

Verder zal TV Huijbergen de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven.

Tevens kan TV Huijbergen persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft. Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen die gevestigd zijn buiten de EU.

Minderjarigen

TV Huijbergen verwerkt enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Bewaartermijn

TV Huijbergen bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist. Persoonsgegevens zullen gedurende de looptijd van het lidmaatschap en daarna voor maximaal 7 jaar bewaard blijven.

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven die TV Huijbergen van u heeft. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door een van onze verwerkers.

Ook heeft u het recht de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of direct aan een andere partij indien gewenst. TV Huijbergen kan u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens, dan vragen we u hierover met ons contact op te nemen. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy. Indien u na het doornemen van ons privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit door te mailen naar [email protected].

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0164 642 623

T.V. Huijbergen

Waterdrieblad 1/a
4635 BP Huijbergen
Nederland