Terras weer open per 1 juli!

25 juni 2020


Beste tennisvrienden,

Goed nieuws! Zoals jullie wellicht hebben vernomen heeft het kabinet tijdens de persconferentie van minister-president Rutte de voorgenomen versoepelingen per 1 juli bevestigd. Dat betekent dat we ons terras weer mogen openen vanaf 1 juli.

Wij willen het terras de gehele zomer, ook gedurende de vakantieperiode open doen, zodat de vele thuisblijvende leden ook gedurende de zomer lekker een drankje kunnen doen na het tennissen. De kantine en kleedkamers zullen vooralsnog gesloten blijven (behoudens voor bestellingen en toiletbezoek) aangezien we de 1,5 meter regel hier moeilijk kunnen handhaven. Alle andere maatregelen zoals vermeld in ons protocol, zullen voorlopig van kracht blijven inclusief het reserveren van de banen.

Uiteraard kan dit alleen als we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen en ons houden aan de voorgenomen maatregelen:

  1. Gebruik ten alle tijden je gezond verstand en neem de algemeen geldende Coronaregels in acht. Deze staan op het park aangegeven;
  2. Geen handen schudden en houdt 1,5 mtr. afstand.
  3. Niet meer dan 4 personen per tafel. Bij statafels maximaal 3 personen. In andere gevallen is dit aangegeven via signaalband. Ga niet met tafels slepen, maar laat deze staan. Ga niet rondlopen, maar blijf daar waar mogelijk zoveel mogelijk zitten.
  4. Bestellen van drankjes, snacks dien je zelf te doen en op te halen bij de bar. Er is geen bediening op het terras.
  5. Afrekenen via PIN-automaat net als altijd.
  6. Het is de bedoeling dat je voor de bar je bestelling doet en vervolgens via de looproute die aangegeven is, de kantine weer verlaat. Dit geldt ook voor toiletbezoek. De kleedkamers blijven gesloten.
  7. Het leeggoed en glaswerk dient op de statafel voor de bar gezet te worden. De barmedewerker zal deze regelmatig legen. Maak gebruik van dienbladen.
  8. Na toiletbezoek handen wassen en ontsmetten met handgel. Bij toiletbezoek gebruik maken van de “bezet” bordjes.
  9. Nootjes en chips in bakjes zijn niet toegestaan. Alleen verpakte snacks mogen gegeten worden.
  10. Respecteer de barmedewerker want ook deze heeft instructies gekregen.

Nieuwscategorieën