Corona update 25-3

25 maart 2020


Zoals jullie weten heeft het kabinet in de strijd tegen het coronavirus nieuwe maatregelen getroffen. Bijeenkomsten en evenementen zijn nu verboden tot 1 juni. Voor sportclubs geldt nog steeds dat ze gesloten zijn t/m 6 april en dat geldt dus ook voor onze vereniging.

Wat de nieuwe maatregelen precies betekenen voor de sport is niet helemaal duidelijk. De KNLTB kan dan ook nog niet precies zeggen wat de consequenties van de aangescherpte maatregelen zijn voor tennis en de start van de competities. Er is deze dagen veel overleg met NOC*NSF en VWS om op korte termijn duidelijkheid te krijgen over de exacte betekenis voor sportclubs en competities. Voor een beslissing over het vervolg van de uitvoering van de competitie is wat meer tijd nodig. De KNLTB wil alle scenario’s goed afwegen en de juiste keuzes maken voor de lange termijn. Hierbij zal de gezondheid van onze leden altijd voorop staan.

Voor overige vragen omtrent het park, trainingen en evenementen verwijzen we je graag naar de veelgestelde vragen op deze pagina van de KNLTB. Voor overige vragen kan je natuurlijk ook altijd mailen naar [email protected]

 

 

Nieuwscategorieën